سلام....
من دانلود منیحر دارم ولی بعد چند روز کد میخوادو نمیزاره ازش استفاده کنم دیگه.......
چجوری میتونم اینو دائمی کنم که دیگه چیزی نخواد؟
من الا دانلود منیجر IDM 5.19 2 build final رو دارم....
با تشکر

سلام کرک ها و سريالهاي زيادي براي اين برنامه هست اما بر اثر بي دقتي از دست ميره به اين ترتيب که برنامه پيغام اپديت ميده و شما تاييد ميکنيد بعد از اپديت شدن ديگه قابل استفاده نيست براتونراهي که الان به ذهنم ميرسه استفاده از نسخه پورتابل اين برنامه هست تمامي امکانات نسخه اصلي رو داره و مزيت مهمش اينه که علاوه بر اينکه نياز به نصب نداره هرگز هم به کرک و سريال و رجيستر و ... نيازي پيا نميکنيد (قبل از استفاده از اين برنامه نسخه نصب شده خودتون رو انيستال کنيد )دانلود Portable Internet Download Manager 5.19 Build 3با لينک مستقيمپسورد فایل:کد:لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید با کلیک بر روی این قسمت ثبت نام کنید Only Registered Users Can See Linksکد:لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید با کلیک بر روی این قسمت ثبت نام کنید Only Registered Users Can See Links

اگر به نسخه معمولي اين برنامه علاقه داريد و نميخواييد پورتابل رو استفاده کنيد اين نسخه رو دانلود و نصب کنيد کرک اون مطمين هست و اگر نکته اي رو که بالا گفتم(غير فعال کردن اپديت برنامه) رعايت کنيد بدون مشکل کار خواهد کرد
دانلود مستقيم Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail
پسورد فایل:کد:لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید با کلیک بر روی این قسمت ثبت نام کنید Only Registered Users Can See Linksکد:لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید با کلیک بر روی این قسمت ثبت نام کنید Only Registered Users Can See Links
ویرایش توسط MoTaHaR : 14-07-10 در ساعت 19:17 دلیل: درخواست کاربر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)